DORESANI – Toko Buku SIP Publishing

Senin - Jum'at : 08.00 - 16.00 WIB | Sabtu : 08.00 - 13.00 WIB

DORESANI

Rp65.000

Pengalaman-pengalaman pribadi penulis sing dicritakna kuwe mau babagan sederhana sing jan-jane biasa bae. Ningen, kiye sing cokan ora desadari nang penulis liyane sing ngangkat tema-tema serius.

Category:

DORESANI

KUMPULAN CERKAK BANYUMASAN

Buku kumpulan cerkak Doresani kiye, Agus Pribadi akeh nyritakna pengalaman pribadine kawit dheweke esih cilik ngasi siki wis duwe anak bojo. Pengalaman-pengalaman sing dicritakna kuwe mau babagan sederhana sing jan-jane biasa bae. Ningen, kiye sing cokan ora desadari nang penulis liyane sing ngangkat tema-tema serius.

  • PENULIS : AGUS PRIBADI
  • UKURAN/HAL : 14 X 20 CM | X + 88 HLM.
  • ISI : BOOKPAPER
  • COVER : SOFTCOVER
  • HARGA : RP 65.000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DORESANI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIP BOOKSTORE

Kantor Pusat

Kantor Pelayanan

Copyright SIP Publishing | Design by Zhafira Media