JALITHENG – Toko Buku SIP Publishing

Senin - Jum'at : 08.00 - 16.00 WIB | Sabtu : 08.00 - 13.00 WIB

JALITHENG

Rp90.000

Jalitheng karo Janet padha-padha seneng nguri-uri budaya Banyumas. Jalitheng sing awit lair tekan gedhe neng Banyuman baen. Angger Janet lair neng Amerika, lan bali maring tanah kelairan leluhure ya kuwe bumi Banyumas. Loro-lorone kepethuk dong agi kuliah bareng neng kampus.

Category:

JALITHENG

CERITA FIKSI BERBAHASA JAWA DIALEK BANYUMASAN (TRILOGI)

Jalitheng karo Janet padha-padha seneng nguri-uri budaya Banyumas. Jalitheng sing awit lair tekan gedhe neng Banyuman baen. Angger Janet lair neng Amerika, lan bali maring tanah kelairan leluhure ya kuwe bumi Banyumas. Loro-lorone kepethuk dong agi kuliah bareng neng kampus. Wektu semono Jalitheng agi njelasna babagan kudhi, alat kerjane wong Banyumas, nang ngarep kelas. Banjur Janet tertarik dong Jalitheng nawani sapa sing arep melu dandan kudhi. Ora mung maring kudhi, ningen loro-lorone uga padha-padha kesengseme. Janet kesengsem maring Jalitheng merga bocahe merguyokna swara lan tingkah lakune angger lagi ngomong. Angger Jalitheng kesengsem maring Janet merga pawakane sing nyengsemaken, rupane ayu, lan tingkah lakune uga apik.

  • PENULIS : NASIRIN L. SUKARTA
  • UKURAN/HAL : 14.5 X 21.8 CM | VI + 196 HLM
  • ISI : BOOKPAPER
  • COVER : SOFTCOVER
  • HARGA : RP 90.000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JALITHENG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIP BOOKSTORE

Kantor Pusat

Kantor Pelayanan

Copyright SIP Publishing | Design by Zhafira Media