Bocah Pangon – Toko Buku SIP Publishing

Senin - Jum'at : 08.00 - 16.00 WIB | Sabtu : 08.00 - 13.00 WIB

Bocah Pangon

Rp65.000

Category:

Bocah Pangon

Penulis: Dening Agus Pribadi
Halaman: 62
Ukuran: A5
Kertas: Bookpaper
Isi: BW
Cover: Softcover
Harga: Rp65.000

Sinopsis:

“Bocah Pangon”
nyritakna petualangane Sakirin, bocah sing nduweni kelewihan uga kekurangan. Kelewihane Sakirin yakuwe, bocah sing peduli karo lingkungane, lingkungan alam lan sosial. Sakirin uga duwe kelewihan liyane yakuwe sirahe atos kayong watu kali.
Kekurangane Sakirin yakuwe, Sakirin paling bebeh angger kon ngetung neng pelajaran matematika. Babagan kuwe sing kadang kanggo bakal ece-ecean kanca-kancane neng sekolahan.
Jan-jane Sakirin kuwe sapa? Sapa wong tuwane Sakirin?
Petualangane Sakirin, awit neng sekolahan, angon kebo, panen cimplukan, ngobor welut, lan nangkep maling, kuwe kabeh dadi perlambang sing ngemu akeh pelajaran moral. Pelajaran sing debutuhna neng jaman sekiye, ora mung kepinteran.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bocah Pangon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIP BOOKSTORE

Kantor Pusat

Kantor Pelayanan

Copyright SIP Publishing | Design by Zhafira Media