Jemblung Cilik – Toko Buku SIP Publishing

Senin - Jum'at : 08.00 - 16.00 WIB | Sabtu : 08.00 - 13.00 WIB

Jemblung Cilik

Rp75.000

Category:

Jemblung Cilik

Penulis: Heri Suritno
Halaman: 96
Ukuran: A5
Kertas: Bookpaper
Isi: BW
Cover: Softcover
Harga: Rp75.000

Sinopsis:

Liwat crita kanthi irah-irahan JEMBLUNG CILIK, sing nulis buku duwé pengangen-angen sing pada maca buku kiyé njuran padha duwé krenteg kepéngin ngipuk-ipuk kesenian dhaérah. Dadiné, budhaya warisané kaki-buyuté inyong rika padha ora ilang, ningén malah bisa ngrembaka lan bisa nyaingi kesenian manca. Décritakna, Tumijan kuwé bocah kelas enem SD. Dhéwéké kambi batir-batiré kepéncut kepéngin blajar jemblung. Jemblung kuwé klebu salah sijiné kesenian dhaérah sing wis agep ilang. Kuciwané, nalika wis arep padha bisa goli padha dadi jemblung, ana sewénéhé bocah nom-noman sing arep ngalang-alangi. Kepribén sebanjuré critané? Njuran kaya ngapa sebeneré kesenian jemblung kuwé sing jéré tau kondhang pisan neng tlatah Banyumas mbang Wétan Kidul taun pitung puluhan? Kepéngin ngreti? Gagiyan mayuh padha dewaca buku kiyé kambi batir-batiré!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jemblung Cilik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIP BOOKSTORE

Kantor Pusat

Kantor Pelayanan

Copyright SIP Publishing | Design by Zhafira Media